20a Fira de la ceba i el calçot

Dins d’aquesta notícia trobaràs totes les circulars i les bases relacionades amb la Fira de la ceba i el calçot. Des del cartell informatiu a les bases del tast de coques i pastissos, concurs de flors i concurs de fotografia.

Pessebre vivent

Els propers 6 i 7 de gener, passis 17.30 i 19h. Pots aconseguir els tiquets online o el mateix dia a l’entrada.  Descarrega’t el cartell informatiu.

Servei Whatsapss Ajuntament Vila-sacra

Recordem, recordeu!!!! Vila-sacra Informa – Servei WhatsApp. Com donar-se d’alta i de baixa? Afegir el núm. 678 60 13 31 com a contacte en el vostre telèfon mòbil amb el nom de “Vila-sacra informa”. Enviar un missatge de WhatsApp al mòbil 678 60 13 31  indicant: “ALTA nom i cognoms”. Un cop enviat el missatge […]

Festa de Reis

“Quan la nit cau dolçament, i només remuga el vent, els tres Reis emprenen el camí; una estrella els guia cap aquí, una estrella els guia cap aquí.” A aquesta notícia trobaràs tota la informació relacionada amb Ses Majestats els Reis d’Orient.

Castanyada 2023

A la nostra Castanyada tindrem animació infantil amb el pallasso, músic… animador Jaume Ibars. A més de castanyes, melindros i xocolata per a tothom! No t’ho pots perdre!

1 2 3 9