Nit de les ànimes – Halloween

Us convidem a la nit de les ànimes.

Agrairem que les cases que estiguin interessades a participar i donar llaminadures als nens, s’apuntin a l’ajuntament abans del divendres 27 d’octubre. El dilluns 30 d’octubre, repartirem les ànimes a les cases que hi participin, per poder-les posar com a senyal a les portes.

El dia 31 iniciarem la rua des del pati de les escoles a les 8 del vespre.

Per tal que el recorregut sigui més curt i els més petits no es cansin, proposem que les cases que estiguin més allunyades del centre del poble, puguin col·laborar llençant els caramels des de la llar d’avis que és on acabarem la rua. Cal que ho indiquin a l’apuntar-se.

Preguem que els més petits vinguin acompanyats de les famílies i tothom qui pugui que porti llanternes.

En anys anteriors vàrem detectar que algun grup s’avançava i anava per totes les cases pel seu compte. Aconsellem de dir-los que s’esperin i tornin amb tot el grup de l’Associació.

Aconsellem també no donar els caramels a la mà, sinó llençar-los tipus bateig per evitar aglomeracions a les portes i, si us plau, que totes les llaminadures estiguin embolicades.

L’associació de dones us convida a participar en la rua, però no es responsabilitza de cap dany físic sofert pels assistents en el transcurs del trajecte, ni dels desperfectes que algú pugui ocasionar fent alguna bretolada.

Desitgem que tots ens ho passem molt bé.

Us hi esperem!

Organitza: AJUNTAMENT DE VILA-SACRA

Col·labora: ASSOCIACIÓ DE DONES DE VILA-SACRA